Автострада 60 (Interstate 60)

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

що ви можете сказати про цей фільм

супер фільм, філософський і схожий на наше життя
11
44%
хороший приємний фільм
3
12%
нічого особливого
7
28%
ацтой
3
12%
говорити про цей фільм я не буду
1
4%

Всього голосів : 25

Повідомлення ich » П'ят червня 11, 2004 8:54 pm

А от фільми, такі, як "Кислотний будинок", "Піаністка" визивають якусь внутрішню відразу (отвращение) :), залишають поганий осадок і враження (хоч я і визнаю, що все це реалії життя).
Так вони тобі не сподобались просто. До чого тут зло?

А я люблю наївні фільми! Ура! :)))
А я НЕ люблю наївні фільми! Ура! :))) Життя приваблює своїм різноманіттям! Як і цей форум ))
ich
адміністрація

Повідомлення: 2227

Повідомлення foxjony » П'ят червня 11, 2004 10:28 pm

:)
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення Гість » Суб червня 12, 2004 3:19 pm

Мені фільм сподобався, я з задоволенням переглянула його. Так це казка... для дорослих. Але хіба казки не мають права на життя у дорослому світі?
Гість

Повідомлення Гість » Суб червня 12, 2004 6:52 pm

Для ich
Там не відбувається нічого просто так. Там де є гра слів, або гра дії, є потреба переглянути ще раз, для того щоб аргументувати все по порядку. Я дивився його десь рік назад.
Гість

Повідомлення ich » Суб червня 12, 2004 6:57 pm

yogan написав:Для ich
Там не відбувається нічого просто так. Там де є гра слів, або гра дії, є потреба переглянути ще раз, для того щоб аргументувати все по порядку. Я дивився його десь рік назад.
Дякую за відповідь. Це вже третя сторінка форуму. Може ще поговоримо, поки ти його подивишся, і згадаєш що саме там було приховано. А інщі хай покищо почитають наш діалог, багато нового і цікавого для себе знайдуть.
ich
адміністрація

Повідомлення Гість » Пон червня 14, 2004 2:26 pm

Віталій, ти знову не зрозумів. Для грунтовної роботи потрібне грунтовне опрацювання. Я приводив доводи по пам’яті і її потрібно освіжити для того щоб дати тобі детальну відповідь. Я це зроблю згодом, а поки що, краще зупинитися у взаємних тяжбах. Отже, «Автострада 60» іде у відпустку.
Гість

Повідомлення ich » Пон червня 14, 2004 2:42 pm

Богдан(yogan) я так зрозумів ти не мав великого досвіду спілкування в форумах. Справа в тому що повідомленя які не несуть інформації не потрібно писати в форум.

А саме
є потреба переглянути ще раз, для того щоб аргументувати все по порядку. Я дивився його десь рік назад.
переглянь а потім пиши у форум

Для грунтовної роботи потрібне грунтовне опрацювання. Я приводив доводи по пам’яті і її потрібно освіжити для того щоб дати тобі детальну відповідь. Я це зроблю згодом,
освіжи і пиши після цього

Це називають флеймом і за це карають. Не варто такого взагалі писати.
Річ у тім що повідомлення без суті треба читати і це забирає час у відвідувачів, натомість ніякої інформації вони не отримують.
ich
адміністрація

Повідомлення Гість » Пон червня 14, 2004 2:46 pm

Так, на форумах я бував рідко, тому мене тут все бісить. Повбивав би
Гість

Повідомлення ich » Пон червня 14, 2004 2:49 pm

yogan написав:Отже, «Автострада 60» іде у відпустку.
Ця тема надалі відкрита. Прошу учасників клубу висловлювати свої враження від фільму.
ich
адміністрація

Повідомлення ich » Пон червня 14, 2004 4:38 pm

З фильма:
    В легендах и мифах есть персонажи, главная задача которых – исполнять желания. У арабов – это джинны, у ирландцев – лепреконы, у китайцев – драконы, у европейцев – феи и лесные духи. А в Америке есть некто О. Дж. Грант – довольно странный и забавный человек, который тоже может исполнить любое Ваше желание.

По цій темі
Сказки белых поселенцев Америки.
http://www.skazka.com.ru/myth/amerika/amerika.html
ich
адміністрація

Повідомлення lex » Сер серпня 11, 2004 7:46 am

як мені здалося цей фільм містика, хоча я навіть не знаю жанру цього фільму. це такий фільм який можна переглянути а потім не жалкувати про загублений час
lex
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення Гість » Суб серпня 14, 2004 6:10 pm

Все-таки, я в захопленні від цього фільму. До цієї пори мені не доводилося побачити щось краще.
Гість

Повідомлення rocker » Нед серпня 22, 2004 12:39 am

Фільм чудовий - я не сперечаюсь. Але якщо Yogan сказав:"До цієї пори мені не доводилося побачити щось краще" - значить він бачив мало фільмів.
rocker
кіно-експерт

Повідомлення: 778

Повідомлення Гість » П'ят серпня 27, 2004 5:09 pm

rocker написав:Фільм чудовий - я не сперечаюсь. Але якщо Yogan сказав:"До цієї пори мені не доводилося побачити щось краще" - значить він бачив мало фільмів.

Сократ казав: я знаю, що я нічого не знаю
Гість

Повідомлення Merlin » П'ят вересня 03, 2004 6:20 pm

ich написав:Ця тема надалі відкрита. Прошу учасників клубу висловлювати свої враження від фільму.

Супер. Класно. Отримав масу задоволення. Дивився 2 рази :о)

yogan написав:Сократ казав...

Соррі, що вириваю фразу з контексту -- просто це мені несподівано навіяло одну асоціацію. У філософії читати Платона -- саме задоволення. Жодних "зарозумілостей", читається як художня література, легко і приємно, але водночас -- купа гарних, просто "смачних" думок, ідей... А "Траса 60" -- то саме в кінематографі. Фільм легко дивитись, чудова річ для відпочинку, і водночас -- це просто клубок з прітч, змістовних, розумних, і як на мене, зроблених зі смаком (ну, може за кількома виключеннями).

Шикарне поєднання комедії з філософськими прітчами.
Merlin
кіно-експерт

Повідомлення: 575

Поперед.Далі

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yahoo [Bot] і 4 гостей