Kill Bill vol.2

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Kill Bill vol.2

Повідомлення rocker » Чет травня 20, 2004 1:10 am

Говорити процей фільм багато не треба - про нього за себе скаже прізвище режисера - Квентін Тарантіно.
Від себе скажу, що друга частина мені сподобалась більше за першу. Рекомендую, особливо шанувальникам творчості режисера.
rocker
кіно-експерт

Повідомлення: 778

Повідомлення foxjony » Чет травня 20, 2004 3:53 pm

Цей боєвик точно низькосортним не назовеш...
Як і тотальна більшість фільмів Тарантіно.
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення rakoth » Чет травня 20, 2004 5:11 pm

Після першої частини я більше не можу дивитися на аніме. От якби після другої перестати дивитися радяньські мультики!

Будь-ласка прокоментуйте цей vol.2, хто бачив.
rakoth
кіно-коментатор

Повідомлення: 233

Повідомлення ich » П'ят травня 21, 2004 3:49 pm

в клубі є екранка
без перекладу
з польськими титрами
якість добра
на 2х сіді
ich
адміністрація

Повідомлення: 2227

vol.2

Повідомлення rakoth » Суб травня 22, 2004 1:05 am

"...and the hat... that fucking hat..."
Rocker правий - друга частина краще. Тарантіно зрозумів що більше так гнати не можна, і трошки взявся за розум. Дуже мало чисто видовищних сцен, мінімум битв - це взагалі не бойовик. В основному стьоб "Тарантинівського" стилю - в діалогах, тому рекомендую дивитися з оригінальною озвучкою, переклад все зіпсує.

"...no... you're terrific person... you're my favourite person... but every once in a while you can be a real cunt."
Kill Bill vol.2 розділений на частини, в кожній свій стиль і свій стьоб, тому він не встигає набриднути. Хоча загалом весь фільм є безперервний стьоб. Ідіотка з японським мечем на Дикому Сході.

Через мінімум action-сцен (з незвички) перегляд фільму вимагає наявності деякого терпіння, особливо початок.
rakoth
кіно-коментатор

Повідомлення: 233

Повідомлення ich » Суб травня 22, 2004 1:48 am

цей фільм - нескінченний бред
в ньому класно те, що Біла вбили і продовження не буде
ich
адміністрація

Повідомлення ich » Суб травня 22, 2004 3:12 pm

От що написав Джон Сильвер на КИНОМАНЕ
-------
Если первый «Билл» был фильмом холодным, то второй – вполне даже теплый. Возможно, Тарантино его даже слегка перегрел. Но это тоже – как посмотреть. Полная чувств концовка дилогии просто компенсирует всю предыдущую отмороженность. Благодаря последним двадцати минутам над фильмом думаешь. Благодаря предыдущим двумстам – фильм смотришь. И то, и другое существенно. И от того, и от другого жалко было бы отказаться. Тарантино и не отказался. Видимо, такой был замысел – дать посмотреть, а потом дать подумать.

...

Тарантино в многочисленных интервью начала года обещал на сей раз нечто более разумное, доброе, вечное. Теперь, когда история подошла к концу, эстетический замысел коварного режиссера стал вполне очевидным. Проводя зрителя сквозь кровавый водопад, погружая его в бездну жестокости (неважно, какой – «белой» или «черной»), он в итоге пытается достичь очистительного эффекта и выйти почти на христианские ценности. Во всяком случае, Любовь довольно неожиданно становится одной из ключевых идеологем в двухтактной повести про Билла. Готов ли воспринять такую трактовку зритель, зависит почти исключительно от крепости его нервов. Ну и, конечно, от степени его культурной раскованности – подобной той, какая характерна для самого Тарантино.

http://www.cinema.vrn.ru/reviews/killbillvol2.shtml
-------

"от степени его культурной раскованности"
от це точно :)
ich
адміністрація

Повідомлення Гість » Суб червня 12, 2004 3:46 pm

Я дуже не хотіла виходу на екрани другої частини фільму "Убить Била", тому що боялась, що вона всю інтригу зіпсує. І, на жаль, я не помилилась. Першу частину фільму я намагалась не заснути, потім був один момент коли я проснулась, а далі все повернулось на круги своя. На мою думку Тарантіно у цьому фільмі не виправдав сподівань глядачів на хороше кіно. Крім того сюжет дуже стислий, а розтягнули його аж на дві години.
Гість

CHAOS

Повідомлення CHAOS » Сер червня 23, 2004 7:40 pm

СУПЕР!!! Друга частина після вчорашнього перегляду (в кінопалаці) мене просто вразила, ось така спокійна помста без масовки і великої кількості крові та з розумними і хитрими ходами.
CHAOS
кіно-коментатор

Повідомлення: 116

Повідомлення ich » Нед липня 04, 2004 10:56 pm

нарешті Екслер написав рецензію
http://exler.ru/films/21-06-2004.htm

от мені сподобалось це закінчення:
----------
    ...
    Странное впечатление все-таки оставляет вторая часть. Во время просмотра, вроде как, она не очень нравилась из-за потери темпа. Да и сразу после просмотра на языке вертелась фраза: "Ну вот, а на второй-то части старина Квен взял да и сдулся". Однако чуть позже начинаешь вспоминать разные эпизоды и думаешь - а ведь хорошо. Где-то через день фильм плотно укладывается в голове, после чего уже с большим удовольствием начинаешь прокручивать отдельные сцены и ловишь себя на мысли, что хочется пересмотреть.

Так что вторая часть - она тоже хорошая. Только совсем другая. К этому нужно приготовиться, чтобы избежать разочарования как первой реакции. Однако даже слегка разочарованные свое мнение довольно быстро меняют. Потому что на самом деле все равно классно. И стильно.
    ...
----------

він що? невже виправдовується за Тарантіно? ))))
ich
адміністрація

Повідомлення Anat » Пон серпня 09, 2004 5:20 pm

А мені сподобалася живуча Ума Турман і її вправні кулачки.
Ага... і рибку ще шкода...
Anat
гість форуму

Повідомлення: 33

Повідомлення hunter » Пон серпня 09, 2004 6:03 pm

Что характерезует фильм Тарантино? Что там есть всегда? Кроме мата конечно :-) Ну что там есть, а?

МОЧИЛОВО!!!

Короче, не буду напрягаться и заморачиваться скажу по лаконичному однозначно. Второй Бил полоное Г... , да да имено с большой буквы. Как такое можно было вобще показывать, стыдно за кумира. Ай шо там говорить ...
hunter
гість форуму

Повідомлення: 41

Повідомлення lex » Вів серпня 10, 2004 6:53 am

ich написав:в клубі є екранка
без перекладу
з польськими титрами
якість добра
на 2х сіді

в мене здається двд ріп
а так фільм був би чудовий(хоча по мочилову можна так сказати) але виняток помилки у володінні мечами - в усіх японських бойових мистецтвах меч не підставляють під прямий удар при блоці, оскільки це може призвести до руйнування леза меча, а воно калосально джороге. а про зміюки котра вкусила брата біла - зовсім смішно, хіба супер вбився незнає що робитим як його вгризе змія(наскільки я памятаю його гризанула не в шию) а викопування з могили.... припустимо що вона таки проломала того гроба але викопатися самій - це не можливо!!! ще з 2 дирками в тілі від дробовика

а все інше між цим просто суперове валіво
lex
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення foxjony » Вів вересня 07, 2004 4:57 pm

lex написав:ще з 2 дирками в тілі від дробовика

Про які вона забула, як вилізла. :)

Зараз Тарантіно знімає "Убити Біла 3". А так як Біла все ж таки в 2 частині замочено, то в 3 частину ввійдуть доповнені епізоди з перших двох.
Раніше гладачі просили його зняти продовження "Кримінального чтива", але він відмовився (і правельно зробив, зараз цей фільм класика), а тут поступається. Видно хоче бабло зрубити під шумок.
Тарантіно вже не той.
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення Merlin » П'ят вересня 10, 2004 5:13 pm

foxjony написав:Зараз Тарантіно знімає "Убити Біла 3". А так як Біла все ж таки в 2 частині замочено, то в 3 частину ввійдуть доповнені епізоди з перших двох.

Наскільки мені відомо, насправді знімається не "Убити Біла 3", а нова компіляція "Убити Біла" з тих матеріалів зйомок, які більшою частиною були вже зняті але не ввійшли в перші два фільми після монтажу. А "Убити Біла 3" є в подальших планах Тарантіно як історія про помсту тої маленької негритянської дівчини, маму якої в першій частині вбила головна героїня. От тільки неясно, кому вона буде мститися -- самій вбивці матері чи її доньці. Фільм нібито заплановано знімати лише років через 10, тому про нього зараз мало говорять.

foxjony написав:Тарантіно вже не той.

Не згоден. Тарантіно завжди був трохи "не той", певною мірою "не від світу цього", екстравагантна особистість з досить нетрадиційною режисурою. "Убити Біла", обидві частини, -- це без сумніву подія в кінематографічному світі. Подія неоднозначна, як і будь-яке хороше кіно, подобається далеко не всім. Проте це все ще той самий Тарантіно, який знімав "Кримінальне Чтиво".
Merlin
кіно-експерт

Повідомлення: 575

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей