Enot написав:"Власть огня", де у нашому часі знаходять сплячого дракона і він вбває майже все людство. Ну ясно що це "Ляп", але ж це і є ідея фільму, без якої його б не було.
з точки зору біології у цьому нема нічого неможливого.
хоча згідний - ідея дещо надумана.
а от сама задумка з різким пониженням, звичайно тико на території USA та GB - де знаходяться інші країни середній ґамериканець просто не здогадується, температури до абсолютного нуля...
найбільш звичайно вразила сцени утікання головного героя він "фронту зони різкого пониження температури" з сальто в підземелля та наступним прогріванням у вогнища. у цьому місці я був змушений призупинитись на хвилини 10 - усе ніяк не міг стримати сміх.
ось тобі і кумедні ляпи.
p.s. щодо там різних ляпів, типу постійно мігруючі машини на кадрах, зачіски у акторів, акценти зовсім не британські у британців а у французів зовсім не французькі, тапочки оператора за кадром ітд.
чесно кажучи це вже приїлось.
ну не переглядають вони свої фільми перед тим як пустити в прокат.
p.p.s. у Day After Tomorrow герої користуються із спорядження котре не призначене для користування при темперетурах нижче -25 (наскико я знаю модельний ряд продукції тим фірм, що рекламуються у фільмі). це звичайне альпіністське спорядження. воно не призначене для роботи в арктичних умовах.