КІНОЛЯПИ

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

КІНОЛЯПИ

Повідомлення foxjony » Сер квітня 20, 2005 2:37 am

Догма
"Сцена не для слабонервных :-) Джей достает презерватив и напоминает Вифании о своем праве переспать с ней (ведь обещано было к Концу Света). Но на кой чёрт, простите, ему презерватив, если наступает Конец Света!"

А Термінатор 2 рекордсмен:
http://kinoerror.boom.ru/Import/monstr409101.htm

Може ще хтось щось знає? :)
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення stone » Сер квітня 20, 2005 8:03 am

з останнім часом тут згадуваних (інші просто влом згадувати):
Waterworld - увесь фільм великий ляпсус.
Day After Tomorrow - теж насміявся вдосталь.
stone
кіно-коментатор

Повідомлення: 207

Повідомлення Enot » Сер квітня 20, 2005 11:28 am

Тут вже такі теми проскакували, наприклад фільми про хакерів і т.п. Доречі про Day After Tomorrow гнати не раджу - мені фільм сподобався (крім деяких моментів фільм дуже навіть реалістичний).
Enot
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення stone » Сер квітня 20, 2005 6:25 pm

а я не жену.
ти просто подумай про саму ідею, яка покладена в основу фільму.
це ж бредота повна.

p.s. немаю бажання образити когось конкретно.
stone
кіно-коментатор

Повідомлення Enot » Чет квітня 21, 2005 2:58 pm

Добре, stone. Але тема ніби не про це. Хоча є одне питання, що вважати "ляпами". Взагалі "ляпи" загального характеру (як у Day After Tomorrow) характерні для деяких категорій фільмів (наприклад Фантастика чи деякі кумедії). Взяти наприклад фільм "Власть огня", де у нашому часі знаходять сплячого дракона і він вбває майже все людство. Ну ясно що це "Ляп", але ж це і є ідея фільму, без якої його б не було.
Я пропоную не брати таке до уваги і зусередитись на дійсно кумедних ляпах. Наразі поки що все, піду дивитися "ляпні" фільми.
Enot
гість форуму

Повідомлення stone » Суб квітня 30, 2005 12:31 am

Enot написав:"Власть огня", де у нашому часі знаходять сплячого дракона і він вбває майже все людство. Ну ясно що це "Ляп", але ж це і є ідея фільму, без якої його б не було.

з точки зору біології у цьому нема нічого неможливого.
хоча згідний - ідея дещо надумана.

а от сама задумка з різким пониженням, звичайно тико на території USA та GB - де знаходяться інші країни середній ґамериканець просто не здогадується, температури до абсолютного нуля...
найбільш звичайно вразила сцени утікання головного героя він "фронту зони різкого пониження температури" з сальто в підземелля та наступним прогріванням у вогнища. у цьому місці я був змушений призупинитись на хвилини 10 - усе ніяк не міг стримати сміх.
ось тобі і кумедні ляпи.

p.s. щодо там різних ляпів, типу постійно мігруючі машини на кадрах, зачіски у акторів, акценти зовсім не британські у британців а у французів зовсім не французькі, тапочки оператора за кадром ітд.
чесно кажучи це вже приїлось.
ну не переглядають вони свої фільми перед тим як пустити в прокат.

p.p.s. у Day After Tomorrow герої користуються із спорядження котре не призначене для користування при темперетурах нижче -25 (наскико я знаю модельний ряд продукції тим фірм, що рекламуються у фільмі). це звичайне альпіністське спорядження. воно не призначене для роботи в арктичних умовах.
stone
кіно-коментатор

Повідомлення sam » Чет травня 05, 2005 11:25 pm

Мені найбульше подобаються приколи, пов*язані з компами...

Приколи -
-коли набирають щось на клаві, не натискають пробіл і ентер, просто тарабанять по клаві...
-пароль вгадують з третього разу
-будь-де записаний носій даних читається на будь-якому компі...
-з любого компа аожна зламати систему цру/фбр за 5-10 хвилин...

Ну і ще багато подібного... :)
sam
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

8)

Повідомлення Master » Сер травня 11, 2005 10:15 am

а вот интересно, вы к художественным фильмам всегда как к научной документальной хронике относитесь...? критики блин
Master
адміністрація

Повідомлення: 670

Re: 8)

Повідомлення stone » Сер травня 11, 2005 6:41 pm

[SPC] Master написав:а вот интересно, вы к художественным фильмам всегда как к научной документальной хронике относитесь...? критики блин

ну для мене це природньо.
stone
кіно-коментатор

Re: 8)

Повідомлення Master » Чет травня 12, 2005 8:42 am

stone написав:ну для мене це природньо.

лично я считаю что жертвы точностью ради зрелищности в фильмах оправданы сверхом...
Master
адміністрація

Повідомлення Enot » Чет травня 12, 2005 11:17 am

Насправді мова іде саме про ляпи, які порушують видовищність та реалізм фільму. Такі ляпи характерні для низькобюджетних фільмів, яким не вистачає грошей на нормальних експертів (наприклад істориків чи зі сфери ІТ). Такі ляпи не завжди потрапляють на очі і їх помічають тільки люди, які добре знайомі з данним предметом (наприклад програмісти :) ).
А те що каже [SPC] Master стосовно жертв - це навмисні ляпи (як я вже казав, наприклад фільм Післязавтра).[/b]
Enot
гість форуму

8)

Повідомлення Master » Чет травня 12, 2005 11:46 am

а по-моему это ваапще маразм... каким бы человек специалистом не был, фильмы надо смотреть не зацикливаясь на ошибках операторов или программеров... ибо тогда получается залезет кто-то на форум ошибок в фильмах, прочитает пару абзацев, и потом когда будет смотреть фильм в компании - будет всех раздражать замечаниями и тупорылым смехом по поводу этих же ошибок в фильме, показывая вот мол вот какой я блин матёрый спец, а те кто фильм делали - ламера... людям свойственно ошибаться... тем более когда они работают очень долго над каким-нить проэктом... в данном случае над фильмом... и искать ошибки в фильмах на мой взгляд это просто-напросто проявление неуважения к создателям фильма...
Master
адміністрація

Повідомлення Enot » Чет травня 12, 2005 12:15 pm

[SPC] Master, складається таке враження що для тебе усі фільми є класними, такими що варто дивитися. Наприклад для мене це не так. Звичайно, що треба дивитися фільм не зациклюючись на деталях. Але що робити, коли режисер не дає такої можливості? Важко стримати посмішку, коли герой півгодини мотлошить ворогів без жодного пораннення а потім відключаться від одного удару стільцем. А коли таке стається на кожній хвилині фільму взагалі перестаєш його сприймати серйозно. На мою думку, це важливо, коли глядач дивится фільм не відволікаючись на такі "дрібниці".
Мені важко відчувати повагу до режисерів, що роблять фільм аби загрести бабло, зробивши купу спецефектів і економлячи на нормальному сценарії.[/b]
Enot
гість форуму

8)

Повідомлення Master » Чет травня 12, 2005 12:32 pm

все фильмы которые я смотрю последнее время я делю на две категории... это одни фильмы, которые я смотрю запоем, не в силах оторваться даже для телефонного звонка, и другие фильмы, которые я смотрю по 15 минут в день полторы/две недели надеясь что вот дальше может быть немножечко лучше чем до этого... такие фильмы - не спорю - критиковать не только можно, но и нужно... но критиковать ошибки и неточности в таких фильмах как Терминатор 2 или Послезавтра - на мой взгляд способны только люди которые совершенно не ценят работу других... там вон ссылка на Терминатор 2 валяется.. типа на критику ошибок... вот ты когда смотрел этот фильм пускай даже не впервый раз, тебе было "...важко стримати посмішку..."..? если бы со мной рядом сидел человек в кинотеатре и лыбился при просмотре этого фильма я бы решил что он идиот... да я не замечал ошибок в Терминаторе пока смотрел его первые раза 3-4... потом начал обращать внимание... но дурацкой мысли кричать на форуме про ошибки в этом фильме, шоп все оценили вот мол какой я матёрый спец у меня почему-то не возникало...
Master
адміністрація

Повідомлення Enot » Чет травня 12, 2005 12:56 pm

По моему наша дискуссия несколько затянулась и перешла в сферу теоритического спора о вкусах конкретного человека.
Я на самом деле говорю не о фильмах типа Терминатор 2 или Послезавтра. Это таки высоко бюджетные фильмы и я их с удоволствием посмотрел в свое время. Однако время от времени мне попадались довольно таки паршивенькие фильмы, о которых я уже почти и забыл. Я некоторое время был в отрыве от цивилизации и уже кое-что успел позыбыть. Я попробую продолжить этот пост позднее.
А пока хотел спросить кто что скажет про фильм Riverworld (не путать с Waterworld). Книга Фармера мне очень понравилась, однако сам фильм - один большой ляп, даже и говорить не хочеться.
Enot
гість форуму

Далі

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей