Shrek 2

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Shrek 2

Повідомлення Гість » Суб червня 12, 2004 4:17 pm

Я в захваті, мультфільм просто супер! Особливо мені сподобалось те, що автори познущались (в хорошому розумінні цього слова) з багатьох голівудських фільмів і з самого Голівуду.
ОСОБЛИВО МЕНІ СПОДОБАВСЯ КІТ У ЧОБОТЯХ!
Він така лапуля!!!!!
Гість

Повідомлення Enot » Пон червня 14, 2004 11:13 am

Дивився не дуже гарну скрін копі, але взагалом мульт сподобався. tomagavk привий - прикольний стьоб з голівудського стилю життя, голівудьских фільмів (хоча на мою думку ідея не нова).
Раджу подивитися тим хто вже дивився!
Enot
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення foxjony » Пон червня 14, 2004 12:35 pm

Шрек робила студія Dream Works (заправляє якою Спілберг), а це не Disney. Не дивно, що там так багацько пародій. До цього часу усі ці казки переважно екранувала саме студія-конкурент. :)
Тож треба, зробити із доброї феї - стерву! :)))
Мульт супер!

Один з приколів, який мені особливо сподобався:

(Шрек)
- Скорее, соврі! (треба було, що б ніс виріс)
(Пінокіо)
- Что мне сказать?
(Осел/кінь)
- Что нибуть, вроде "я ношу женское билье".
(Пінокіо)
- Я ношу женское билье.
(ніс не виріс) :)))
(Шрек)
- Что правда?
(Пінокіо)
- Да конечно нет!
(виріс)
(Осел/кінь)
- А мне показалось что да. :)
(Пінокіо)
- Да нет же!
(дальне росте)
(Кіт)
- А какое? :)

P.S. Я теж дивився екранку. Пізніше мені принесли ліцензійний компакт (із всіма там правами, наклейками). А в середиті та сама екранка :)
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення ich » Пон червня 14, 2004 12:40 pm

Enot написав:tomagavk привий
tomagavk - це Тамара, наш редактор сайту. Приємна в реалі і сумлінна в роботі дівчина.
ich
адміністрація

Повідомлення: 2227

Повідомлення Гість » Пон червня 14, 2004 8:38 pm

ich написав:tomagavk - це Тамара, наш редактор сайту. Приємна в реалі і сумлінна в роботі дівчина.

Віталік дуже дякую за комплімент.
Але ми обговорюєм мультфільм, а не мене.
А для тих хто не знає tomagavka - подивіться сторінку "Учасники" :)))
Гість

Повідомлення Enot » Вів червня 15, 2004 11:33 am

Enot написав:Раджу подивитися тим хто вже дивився!

Дуже перепрошую за всі помилки і не порузуміння в моїх постах (видимо сказується програмістський профіль).
Хотів сказати: Раджу подивитися тим хто ще не дивився!
Enot
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення Resnichka » Чет червня 17, 2004 11:14 am

Розділяю захоплення від Шрека2
Один із рідкісних випадків, коли друга частина не гірша від першої!
Resnichka
гість форуму

Повідомлення: 23

CHAOS

Повідомлення CHAOS » Чет червня 17, 2004 5:28 pm

Так!!! мультфільм суперовий, на мою думку друга частина навіть перевершує першу, а розмова героїв взагалі потрясна, його слід дивитьсь в суперовій якості (скоро з’явиться в клубі) !!! :-)
CHAOS
кіно-коментатор

Повідомлення: 116

Повідомлення ich » Чет червня 17, 2004 5:32 pm

в клубі є екранка
дуже доброї якості
ich
адміністрація

Повідомлення ich » П'ят червня 18, 2004 12:02 am

Подивився нарешті цей хітовий мультік. Цікаво! вражає! і заставляє багато про що подумати! А подумати є над чим...

Мультік мені дуже НЕ сподобався, і я його не рекомендую. Він значно гірше за перший Шрек, в раз 100 напевно. Надзвичайно нудний і зовсім не смішний, жодного оригінального моменту. Цікавий він тим, що він є хітом, вражає тим, що це дивляться діти і заставляє задуматись над тим до чого ми дожились. Там не стебаються з галівуда, там, таким чином, пишаються ним.

От де дійсно приємний здоровий стеб, який залишає море позитивних емоцій - так це в мультіку "Второе обличие Императора" (Emperous New Groove).
Востаннє редагувалось ich в П'ят червня 18, 2004 12:34 am, всього редагувалось 2 разів.
ich
адміністрація

Повідомлення ich » П'ят червня 18, 2004 12:14 am

foxjony ну носить він жіночу білизну
ну подобається йому так
що тут смішного?

скаладно тобі уявити Пінокіо в жіночій білизні? ))
як на мене той самий Пінокіо тільки в жіночій білизні...

Мені в цьому мультіку було смішно тільки один раз. Це коли вся банда їхала з болота в замок і балакучий Осел ніби замовк, але почав клацати зубами. От це дійсно було оригінально і смішно, але навіть це спаскудили грою самого Шрека.
ich
адміністрація

Повідомлення Resnichka » П'ят червня 18, 2004 8:11 am

ой, ICH, чомусь іншої твоєї реакції на мультик і не чекала:)
мабуть, тобі і перший Шрек не сподобався:)
ich написав:Цікавий він тим, що він є хітом, вражає тим, що це дивляться діти і заставляє задуматись над тим до чого ми дожились.

як на мене, "хітовість" не означає цікавість твору. А наші діти, на жаль, дивляться часом такі жахливі речі, що Шрек в порівнянні - добра і мила казочка(думаю, про білизну Піноккіо малюки не зрозуміли так, як дорослі:) ).
Resnichka
гість форуму

Повідомлення ich » П'ят червня 18, 2004 2:02 pm

Resnichka написав:ой, ICH, чомусь іншої твоєї реакції на мультик і не чекала:)

Між іншим я дуже здивувався сам і тому полазив по форумах, і не мені одному не сподобався ) Крістіна (Resnichka) ну чесне слово не сподобався, ну не берхати ж мені що сподобався, правда? )))

Resnichka написав:мабуть, тобі і перший Шрек не сподобався:)

а вот і ні, перший Шрек був класний, там хоть якась була думка

Resnichka написав:як на мене, "хітовість" не означає цікавість твору.

Я тут стебався. Я мав наувазі що мені цікаво яким чином такий мультик став хітом.

Resnichka написав:А наші діти, на жаль, дивляться часом такі жахливі речі, що Шрек в порівнянні - добра і мила казочка(думаю, про білизну Піноккіо малюки не зрозуміли так, як дорослі:) ).

ой Крістіна, діти інколи таке розуміють )))) А про те що є і гірше я згідний.
ich
адміністрація

Повідомлення Resnichka » П'ят червня 18, 2004 4:07 pm

а хто ж просить тебе брехати?? :) ти ж не Піноккіо в екстремальній ситуації :---)

щодо першого Шрека, то я спочатку думала спитати тебе, ЯКИМ це ДИВОМ він ТОБІ СПОДОБАВСЯ;), а потім вирішила перепитати:)

щодо малят - так, сьогодні розумова акселерація вражає, але все ж, думаю, діти сприймають все простіше (я не про збочених підлітків кажу%-) ), а дорослі вміють з будь-чого кепкувати (знову ж таки не про збочених:)
Resnichka
гість форуму

Повідомлення ich » П'ят червня 18, 2004 5:13 pm

Resnichka написав:а хто ж просить тебе брехати?? :) ти ж не Піноккіо в екстремальній ситуації :---)

)))))))))) Однозначно не Пінокіо! А тобі потрібен ніс Пінокіо?

Resnichka написав:щодо першого Шрека, то я спочатку думала спитати тебе, ЯКИМ це ДИВОМ він ТОБІ СПОДОБАВСЯ;), а потім вирішила перепитати:)
От уяви собі, от так ти мене ще погано знаєш! )) Напевно ти десь щось пропустила або не додумала, але добре що таки вирішила перепитати.

Resnichka написав:щодо малят - так, сьогодні розумова акселерація вражає, але все ж, думаю, діти сприймають все простіше (я не про збочених підлітків кажу%-) ), а дорослі вміють з будь-чого кепкувати (знову ж таки не про збочених:)
С такими мультиками вони всі вже давно збоченці.
ich
адміністрація

Далі

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей