Я в захваті, мультфільм просто супер! Особливо мені сподобалось те, що автори познущались (в хорошому розумінні цього слова) з багатьох голівудських фільмів і з самого Голівуду.
ОСОБЛИВО МЕНІ СПОДОБАВСЯ КІТ У ЧОБОТЯХ!
Він така лапуля!!!!!
ich написав:Цікавий він тим, що він є хітом, вражає тим, що це дивляться діти і заставляє задуматись над тим до чого ми дожились.
Resnichka написав:ой, ICH, чомусь іншої твоєї реакції на мультик і не чекала:)
Resnichka написав:мабуть, тобі і перший Шрек не сподобався:)
Resnichka написав:як на мене, "хітовість" не означає цікавість твору.
Resnichka написав:А наші діти, на жаль, дивляться часом такі жахливі речі, що Шрек в порівнянні - добра і мила казочка(думаю, про білизну Піноккіо малюки не зрозуміли так, як дорослі:) ).
Resnichka написав:а хто ж просить тебе брехати?? :) ти ж не Піноккіо в екстремальній ситуації :---)
От уяви собі, от так ти мене ще погано знаєш! )) Напевно ти десь щось пропустила або не додумала, але добре що таки вирішила перепитати.Resnichka написав:щодо першого Шрека, то я спочатку думала спитати тебе, ЯКИМ це ДИВОМ він ТОБІ СПОДОБАВСЯ;), а потім вирішила перепитати:)
С такими мультиками вони всі вже давно збоченці.Resnichka написав:щодо малят - так, сьогодні розумова акселерація вражає, але все ж, думаю, діти сприймають все простіше (я не про збочених підлітків кажу%-) ), а дорослі вміють з будь-чого кепкувати (знову ж таки не про збочених:)
Повернутись до Обговорення фільмів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей