Заплати другому (Pay It Forward)

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Заплати другому (Pay It Forward)

Повідомлення ich » Чет квітня 21, 2005 5:23 pm

Які в кого враження після перегляду?
ich
адміністрація

Повідомлення: 2227

Повідомлення ich » Чет квітня 21, 2005 6:16 pm

Заплати другому
Pay It Forward

Зображення
    Режиссер Мими Ледер
    В ролях:
    Кевин Спейси,
    Хелен Хант,
    Хейли Джоэл Осмент,
    Джей Мор,
    Джон Бон Джови
    Год выпуска: 2000

Рецензія на Кіномані
http://www.cinema.vrn.ru/reviews/payitforward.shtml

Рецензія від Екслера
http://www.exler.ru/films/09-08-2002.htm

Рецензія від Джона Сільвера
http://www.kino.orc.ru/js/review/pay_forward.htm

ЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображення

Особисто мені фільм не сподобався, не зміг його додивитись до кінця. Не зрозумів я до чого цей сюжет з добром у вигляді маркетинговою піраміди. І взагалі мені здалось що фільм для дітей віку головного героя. Яка ваша думка?
ich
адміністрація

Заплати другому

Повідомлення foxjony » П'ят квітня 22, 2005 6:17 pm

Більшість людей не духовні, корисливі, живуть тільки для себе. Такі люди цей фільм ніколи не зрозуміють. Цей фільм намагається показати, як жити по іншому, безкорисно, і отримувати від цього задоволення. Як сказав Христос: "Як допомагаєш, не чикай віддяки у відповідь. Як даєш милостиню, нехай твоя ліва рука не знає що робить права." Що в цьому прикольного? Повірте, є! Для цього потрібно вміти ставити себе на місце іншої людини. І отримувати її задоволення, радість, і шок, що віддячуватись не потрібно!

Для цього не потрібно бути багатим. Найцінніше добро це не подарки а вчинки.

Я вже давно (а точніше з 1991 року) живу по принципу цього фільму. Ідея фільму не нова. Цей фільм дивився більше 10 разів, навіть друзям по інету повисилав в інші міста.

Також цей фільм не тільки для підлітків. Хіба все вище написане "детский лепет"? Якщо хтось так думає, то зверніть увагу на слова Христа: "Рай не десь, а в вас!", "Не ввійдете в рай, якщо не уподобитесь дітям". Хіба це дурня?

----------------
МАРКЕТИНГ — (от англ, market — рынок, сбыт) — комплексная система организации производства и сбыта продукции, ориентированная на удовлетворение потребностей потребителей и получение прибыли на основе исследования и прогнозирования рынка.

Я думаю це слово тут не доречне. А от система піраміди - так, і в цьому немає нічого поганого. Казка, звичайно, але суть фільма не в тому, а просто, показати безкорисність і прагнення робити добро.
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення Оliunia » П'ят квітня 22, 2005 7:32 pm

я так думаю, що мені мало би сподобатись...

люблю сентиментальні опимістичні фільми! :)
Оliunia
кіно-коментатор

Повідомлення: 140

Повідомлення rocker » Нед квітня 24, 2005 11:28 am

Мені подобається цей фільм.

Віталік, такі фільми треба до кінця дивитись
rocker
кіно-експерт

Повідомлення: 778

Повідомлення lex » Пон квітня 25, 2005 7:51 am

шедевр, 3 рази дивився. після першого перегляду в мене навіть сльоза на око накотилась :cry:
lex
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення Verica » Вів квітня 26, 2005 5:49 pm

Ага, прикольний фільм. "Очаровашка"- легенький, сентиментальний, в якому дитячі сподівання справджуються, тому що докладаються зусилля для досягнення кінцевого позитивного результату, і все робиться з вірою, що світ зміниться на краще :) а якщо вірити - чудеса збуваються ( і тут логічно пропоную перейти на тему форуму про оптимізм та песимізм :), хто ще не був. :)))) )

до речі, фільм приємно дивитись і в компанії, а не тільки на самоті:)
я пробувала два варіанти:)
Verica
гість форуму

Повідомлення: 32

8)

Повідомлення Master » Сер травня 11, 2005 10:30 am

фильм на мой взгляд один из лучших из тех что я видел... а видел много... смотреть нужно до конца... если остановиться на каком-то месте, а досматривать потом через некоторое время - эфект будет потерян... после просмотра становится как-то грустно, и хочется посидеть некоторое время в тишине, пускай даже пока крутятся титры.. а фильмов где я сидел до конца титров встречается очень мало... особенно в последнее время...

жаль что некоторые не смогли по достоинству этот фильм оценить...
Master
адміністрація

Повідомлення: 670

Повідомлення _Lana_ » Чет травня 19, 2005 4:53 pm

Я не згідна з описом цього фільму як легенького!
Ви лише подумайте, наскільки повинен бути розчарованим цей маленький хлопчик життям, щоб намагатися змінити у ньому майже ВСЕ, за допомогою певної системи. Не кожен дорослий на це здатний!

А що зробили для цього світу ВИ? (це не питання, а прихований заклик фільму!)

І взагалі Кевін Спейсі - ЗЕ БЕСТ :)
_Lana_
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення Master » Чет травня 19, 2005 5:00 pm

Спейси рулит по-любому... относительно недавно достал фильм "Жизнь Дэвида Гейла"... в ближайшее время напишу чё-нить наподобии рецензии... а насчёт "заплати наперёд" - просто фильм смотреть нужно не предвзято... тогда получаешь от фильма истинное удовольствие... лично для меня этот фильм - один из лучших среди всего того множества что я видел...
Master
адміністрація

Повідомлення ich » Чет травня 19, 2005 5:04 pm

_Lana_ написав:Ви лише подумайте, наскільки повинен бути розчарованим цей маленький хлопчик життям, щоб намагатися змінити у ньому майже ВСЕ, за допомогою певної системи. Не кожен дорослий на це здатний!

Йому взагалі не потрібно щось відчувати для цього. "Змінити світ і особливо за своєю системою" - це сенс життя будь-якого нормального хлопця, так природа зробила. З віком це проходить :wink:
ich
адміністрація

Повідомлення ich » Чет травня 19, 2005 5:08 pm

[SPC] Master написав:"Жизнь Дэвида Гейла"... в ближайшее время напишу чё-нить наподобии рецензии...

Давно вже пора. Стільки про нього було розмов. Відчуваю така дискусія буде...

Кажу зразу, фільм я похороню :D Жартую...
ich
адміністрація

Повідомлення Master » Чет травня 19, 2005 5:15 pm

ich написав:Йому взагалі не потрібно щось відчувати для цього. "Змінити світ і особливо за своєю системою" - це сенс життя будь-якого нормального хлопця, так природа зробила. З віком це проходить :wink:

тут не согласен... Юля права однозначно... Виталий, очевидно ты не общался достаточно близко последние несколько лет с представителями "новой генерации"... изменение мира у них стоит в планах на самом последнем месте... если ещё стоит... Лана в этом вопросе гораздо серйознее осведомлена... а в конце фильма на самом деле что-то очень больно откликается в глубине души... умел бы - точно бы заплакал...
Master
адміністрація

Повідомлення Master » Чет травня 19, 2005 5:17 pm

ich написав:
Кажу зразу, фільм я похороню :D Жартую...

если рецензию напишу я - я ведь не здамся.. 8)
Master
адміністрація

Повідомлення ich » Чет травня 19, 2005 5:17 pm

_Lana_ написав:А що зробили для цього світу ВИ?

Спитай он у stone :lol: :lol: :lol: Я собі уявляю відповідь :wink:
ich
адміністрація

Далі

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість