Звездные Войны: Эпизод III - Месть Ситхов

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Повідомлення foxjony » Нед травня 29, 2005 10:42 pm

sam написав:Ніколи не захоплювався Зоряними Війнами, не міг зловити фішки - чому не знімати попорядку, а починати з середини??? :shock:
Висновок - дивитися варто... після перегляду виникло бажання переглянути всі серії... Будєм іскать... :)

Мабуть, Лукас дивився далі свого носа. Адже тепер багато людей захочуть дивитись продовження (тобто старі серії). І тепер можна збирати дохід по другому кругу (тепер уже на пустому місці). :)

Після перегляду виникає у мене одне питання: навіщо було робити з Енекена такого дибіла? :( Він приніс в жертву добро і мир заради коханої, але кому, як не джедаю знати, що на чужому горі своє щастя не побудуєш. Зробили його хворим на фобію вини через матір. А ще шкода Падме, яка влюбилась в маріонетку. Як він міг повбивати дітей заради Падме? Надто вже так натянуто, можна було і краще закрутити сам сюжет.
А ще я асоціюю джедаїв з ангелами, адже ангел означає посланець. :)

Багато звуків і сцен також розраховані на даунські маси і підлітків 10 років.

Але все одно, мені фільм сподобався. :) Хоча б через те, що це класика фантастики і зпецефекти таки класні.
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Вибір людини - постійний пошук

Повідомлення rytsar » Вів травня 31, 2005 1:25 pm

Для мене цей фільм став конкретною ілюстрацією, коли людина метається між добром і злом і не знає, що має вибрати і куди іти. В цій частині це просто досконало показано, коли людина за близько підходить до зла і втрачається контакт зі всім - жінкою (ніби заради якої пішов на таку "жертву"); джедаями і став над добром і злом. Тут навіть не йшлось про бажання влади - це вже пізніше, тільки про щось інше самовпевненість і конкретна гордість спрацювали у головного актора. Кінцівка не банальна і дуже ясна - коли входиш у пакт зі злом, стаєш сам і втрачаєш, усе, що мав. Ніколи через зло не можна осягнути добро (врятування жінки, в даному випадку) - мета не оправдовує засобів
rytsar
гість форуму

Повідомлення: 55

Повідомлення akker » Вів червня 07, 2005 10:13 am

Прошу вибачення в тих кого сама назва фільму вводить в стан ейфорії.

Я й раніше не ставив цей фільм в ранг дуже класних. А зараз, подивившись третю частину - ще й "наїду" на тих хто створив цей "шедевр".

1. Невже в такого відомого режисера нема звичайних технічних спеціалістів, які б сказали йому про те, що якщо стояти близькобілявулканічної лави (не говорю про те що по ній герої фільму плили на якійсь брилі) - то швидше за все від людей залишилась би лише купка попелу !!!

2. Якщо великий космічний корабель знаходиться в космосі - для того щоб можна було "ходити по підлозі" в кораблі а не літати в невагомості - на кораблях створюється штучне гравітаційне поле. Тоді я абсолютно не розумію, чому в одній зі сцен, коли корабель було підбито і він починає "нахилятися" - герої починають ковзати по підлозі чи бігти стіною шахти ліфта. Як би там не було - гравітаційне поле не може змінюватись в кораблі оскільки генератори не міняють свого положення і продовжують працювати в режимі притягування до однієї і тієї ж точки !!!

3. І третій найнезрозуміліший момент. Світлові мечі з легкістю прорізають товстелезну сталюку ... То чому ж вони в сценах бійок не розрізають людей на частинки а "працюють" як самі звичні палки в режимі "вдарив-зламав" ???

Загальне враження від третьої частини "Зоряних воєн" залишило дивне відчуття. Чомусь пригадалися слова з російської попси : "Я его слепила из того что было" ...

ФЕ! пане Лукасе. Я сподівався на щось краще
akker
кіно-коментатор

Повідомлення: 174

Повідомлення rakoth » Вів червня 14, 2005 9:56 am

Мені здається що Лукасу приходиться тягнути всі ці прикрі антинаукові нюанси - він затиснутий стилістикою 30річної давності і просто не має вибору.

Мені теж не дуже сподобалася ця частина - видається надуманою, і страшна в справжній битві морда Йоди лише додає до йього. А може просто екранка аж занадто низької якості була.
rakoth
кіно-коментатор

Повідомлення: 233

Зоряні війни. Епізод ІІІ: Помста сітхів.

Повідомлення lx » П'ят червня 17, 2005 2:47 pm

lx
гість форуму

Повідомлення: 32

Повідомлення Oksanka » Сер червня 22, 2005 4:46 pm

давненько на форум не заходила, захотілось щось написати і вибрала жертвою Зоряні війни :)
десь місяць тому дивилась, добре що хоч на великому екрані, інакше мабуть зовсім знудилася б. Із Зоряними Війнами у мене такі хороші спогади з дитинства, шалено любила фантастику, а Зоряні Війни все-таки класика фантастики, і попередні оновлені епізоди якось добре пішли, а от останній, себто 3-ій не пішов якось, нудно було, чи то сценарій простенький, чи то спецефоктів забагацько, про що вже згадувалось в попередніх відгуках, а мо виросла уже :), незнаю, та щось нудновато було. Сподобались два моменти - ота прикільна зелененька ящірка-коник, що такий кумедний звук видає і як той мацьопий зелений мастер-джадай своїм таким же мацьопим мечем вимахує і кувиркається. А лавсторі, боротьба добра і зла... - все воно якесь не натуральне, чи може таке собі наївно-простеньке, важко однозначно охарактеризувати. Хоча, ще один момент, що вловився: боротьба між злом і добром там досить відносна, я б назвала це іншим словом - ПОЛІТИКА. дві опонуючі сили - одна підтримує існуючий лад і республіку, інша ж намагається зробити переворот і створити імперію. хоч і жорстока та підступна та все ж таки політика. Може то і позитивний момент, себто те, що боротьба добра і зла показана через призму політики, чо то навпаки - політика через боротьбу добра і зла..., дає над чим задуматись

Гаразд, тепер знову можна на місяць із форуму зникати :wink:
та ні, старатимусь частіше сюди навідуватись
Oksanka
гість форуму

Повідомлення: 9

Повідомлення ArxangeluS » Чет червня 23, 2005 11:51 pm

Фільм сподобався дуже, і я через нього не прийшов на зустріч зі своїм деканом, і мав потів серйозні проблеми.. Але фільм я мусів додивитись, хоч я і знав як він закінчиться.
Одним словом СУПЕР!!! Єдине шкода, що я так і не встиг його подивитись в кінотеатрі, він цього вартує... :cry:
ArxangeluS
кіно-коментатор

Повідомлення: 113

Повідомлення lex » Пон червня 27, 2005 6:11 am

:? така собі не занадто крута пулялка, бувало і краще, як екшен і спецефекти дивитися можна
lex
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення Sagittarius » Суб липня 02, 2005 12:26 pm

Він був настільки молодий що мав шанс подивитися зоряні війни попорядку.

А з позитивних роздобув двдріп на 2-х компактах. Якість супер.
Sagittarius
гість форуму

Повідомлення: 63

Повідомлення ArxangeluS » Нед липня 03, 2005 12:26 am

Пройде місяць, і я думаю з радістю подивлюся всі частини. Правда не знаю з якої починати, з першої чи четвертої? Як думаєте?
Видно неозброєним оком що інші епохи, інші спецефекти, інше століття... :(
ArxangeluS
кіно-коментатор

Повідомлення: 113

Повідомлення sam » Пон липня 04, 2005 9:37 am

я, напевно б попорядку дивився... Може і подивлюся, якщо знайду всі... :)
sam
кіно-коментатор

Повідомлення akker » Пон липня 04, 2005 12:05 pm

Магистр Йодо обучил графа Духу.
Граф Духу обучил Квайгунна.
Квайгунн обучил Оба Вама и был убит учеником Дарта Сириуса.
Оба Вам убил ученика Дарта Сириуса.
Граф Духу стал новым учеником Дарта Сириуса.
Граф Духу побил Оба Вама и Аникея, но позорно бежал от Йодо.
Оба Вам обучил Аникея.
Аникей убил графа Духу и стал новым учеником Дарта Сириуса.
Оба Вам искалечил Аникея и обучил Глюка.
Аникей убил Оба Вама и искалечил Глюка.
Йодо обучил Глюка и умер.
Глюк снова искалечил Аникея.
Аникей убил Дарта Сириуса и умер.
Нет, все-таки в системе воспитания джедаев надо было что-то менять.

(с) С.Лукьяненко
akker
кіно-коментатор

Повідомлення: 174

Повідомлення sam » Пон липня 04, 2005 9:20 pm

СУПЕР!!!!! :) :D
sam
кіно-коментатор

Повідомлення rakoth » Пон липня 04, 2005 9:30 pm

ха-ха
а как система воспитания мне, собственно, нравится