Stigmata

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Stigmata

Повідомлення _Lana_ » П'ят травня 20, 2005 5:28 pm

Хочу прочитати Ваші враження...

Зображення
Режиссер -
Руперт Уэйнрайт

В ролях -
Патрисия Аркетт, Габриель Бирн, Джонатан Прайс, Ниа Лонг, Томас Копаче

Продолжительность -
102 минуты

Год выпуска -
1999

Зображення
Зображення
Зображення

Мене фільм не просто вразив, я довгий час була шокована.

Ті хто цікавився стігматиками мене зрозуміють!
_Lana_
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення rocker » П'ят травня 20, 2005 7:53 pm

Мене фільм вразив. Я його вперше дивився десь 4 роки назад по телевізору в 12 ночі і після нього я довгий час не міг заснути. На наступний день я тільки про нього і думав.

Дуже вразило відображення самої церкви. Там показується не церква,яка служить людям, а клан, який хоче втриматися на вершині і не впасти.
rocker
кіно-експерт

Повідомлення: 778

Повідомлення _Lana_ » П'ят травня 20, 2005 8:29 pm

Цілком з тобою згідна на рахунок церкви, але ти помітив як яскраво відображені розбіжності між в Біблії і житті (я на рахунок Стигмат), адже їх може отримати лише Дуже віруюча людина, а наша героїня ДАААлеко не Святоша :(
Мене знову мучить питання – "Так в чому істина?"
_Lana_
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення ich » П'ят травня 20, 2005 9:50 pm

а мені фільм не сподобався
наіграно якось, не вірю! :lol:
ich
адміністрація

Повідомлення: 2227

Повідомлення ich » П'ят травня 20, 2005 9:52 pm

_Lana_ написав:"Так в чому істина?"

в вині!
ich
адміністрація

Повідомлення June » Суб травня 21, 2005 9:51 am

хоч розкажіть, про що фільм. а то виходить такий "міждусобойчик" між тими, хто його подивився. Цур, на гугл не посилати - і сама можу, але цікаво почути власне думку "посвященньіх" ;)
June
кіно-коментатор

Повідомлення: 286

Повідомлення Master » Суб травня 21, 2005 1:44 pm

"Здравствуйте... я агент Эндрю Гирман... убойный отдел... Ватикан"... утрирую конечно, но тем не менее...

главный герой - уполномоченный агент Ватикана, расследующий паранормальные явления связанные с Библейскими историями и с Библией в целом...

Героиня - обычная девушка... вроде цветами торговала... не помню... жила обычной жизнью, никого не трогала, и вдруг в один прекрасный день, когда принимала ванну - её проколбасило и начало глючить... вопщем выпала в транс, и пережила все пытки которые испытывал Иисус на кресте при распятии... шок, упала, потеряла сознание, очнулась - бинты... вопщем начало её колбасить стигматами... и вроде не просто колбасить - а по-особенному... фильм я смотрел давно, засим подробности опущу... вопщем стала девушка стигматиком, и периодически в неё начала вселяться какая-то высшая сила, которая пыталась рассказать нашему агенту Ватикана истинную историю Библии, о том насколько погрязла современная церковь во лжи и обмане, ну и всё такое...

фильм шикарный... особенно с хорошим переводом... смотреть обязательно...
Master
адміністрація

Повідомлення: 670

Повідомлення lex » Чет червня 02, 2005 6:48 am

що казати - гарний фільм....
нещодавно на тонісі була програма стосовно таких випадків, досить цікаво було.....(але там було показано що тільки віруючі люди мають стигмати :? )
lex
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення rytsar » Вів червня 07, 2005 4:24 pm

Стигмати - надуманий фільм. Це правда, що тільки віруюча людина може їх отримати. Неможливо, щоб невіруюча особа їх отримала, бо не зрозуміє для чого вони і буде поводитись як ця героїня фільму - виглядала як абсолютно накинуті страждання, які вона несе як якесь покарання, терпіння і невідомо чого. Це хіба єдине, що було там добре висвітлене, а все інше - це абсолютна чухня і надуманість режисера.
Щодо Церкви і цього "аґента" - типовий наїзд на Церкву і Ватикан. Нічого нового. Церква - це не клан, який хоче втриматись на вершині і Церква - це не Те, що служить людям. Церква - це і є люди, які мають різні обов"язки і завдання у Ній. Очевидно, є випадки, коли ті, що мають більшу владу починають зловживати нею, але ця спокуса стосується усіх рівнів і ніхто не застережений від цього. Згіршуватись, що таке стається у Церкві - означає - дивитись на Неї, як на структуру, далеку від мене сообисто. Якщо Ти віруєш і є членом Церкви, тоді так не можна дивитись, бо це є те. до чого належиш сам і тому повинен вболівати за Нею, як за своє
rytsar
гість форуму

Повідомлення: 55

Повідомлення foxjony » Вів червня 07, 2005 10:49 pm

Я вірю, що стигмати можуть існувати насправді, але вони не від Бога! В фільмі, до речі, так і показано. Згадати Йова... Бог допустив, але страждання таки наводив диявол. Від Бога - любов, істина, мир, відвертість. А містика, таємниці, сумніви, страждання - від диявола. Написано, що дияволу дана влада робити чудеса (перед віруючими і не віруючими). Хіба стигмати добро? Можливо одного до Бога приведе, а 10 відверне.

Мені фільм не сподобався. Брєд-брєдом. Фільм несе негативну атмосферу, пахне злим духом. :evil:
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення lex » Чет червня 09, 2005 7:21 am

не обовязково, поки наука не доведе однозначно пояснити походження не можливо :wink: залишиться віра. в кожного вона своя. і кожна особистість бачить це по своємо

ще багато в світі таємниць які ми можливо пізнаємо , якщо до того часу наш геній не введе нас в океани хаосу
lex
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення ich » Чет червня 09, 2005 12:19 pm

наука це теж віра
ich
адміністрація

Повідомлення lyubka » Чет червня 09, 2005 5:21 pm

ich написав:наука це теж віра

Що ти маєш на увазі?

наука базується на фактах. Віра ж, в свою чергуна, породжується на базі емоційного сприйняття речей.
lyubka
кіно-коментатор

Повідомлення: 204

Повідомлення ich » Чет червня 09, 2005 5:45 pm

НІ! Релігія теж базується на фактах.
Я мав на увазі що ми віримо в науку, але й сама наука тримається на аксіомах, які не доводяться а теж приймаються на віру.
ich
адміністрація

Повідомлення lyubka » Чет червня 09, 2005 6:05 pm

ich написав:НІ! .

Не треба кричати:)

А от я не згідна з тобою, що релігія базується на фактах. Релігія базується на вірі. А для віри не потрібні факти. Просто деякі події з історії релігії мають докази. Але це не значить, що на цих доказах(фактах) народжується віра.
lyubka
кіно-коментатор

Повідомлення: 204

Далі

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot], Yahoo [Bot] і 0 гостей