Lilya 4-Ever (Лиля навсегда)

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Lilya 4-Ever (Лиля навсегда)

Повідомлення ich » Вів червня 14, 2005 2:15 pm

Лиля навсегда
Lilya 4-Ever

Зображення
    Режиссер Lukas Moodysson (Лукас Мудиссон)
    Сценарий Lukas Moodysson (Лукас Мудиссон)
    В ролях:
    Oksana Akinshina (Оксана Акиншина),
    Artyom Bogucharsky (Артем Богучарский),
    Lyubov Agapova (Любовь Агапова),
    Liliya Shinkaryova (Лилия Шинкарева),
    Elina Benenson (Элина Бененсон),
    Pavel Ponomaryov (Павел Пономарев),
    Tomas Neumann (Томас Ньюманн),
    Anastasiya Bedredinova (Анастасия Бедрединова)
    Год выпуска: 2002

Рецензія на Кіномані
http://www.cinema.vrn.ru/reviews/lilya4ever.shtml

Рецензія від Джона Сільвера
http://www.kino.orc.ru/js/review/lilya.shtml

Рецензія на Кіноманії
http://kinomania.ru/movies/l/Lilja_4ever/index.shtml

Зображення

Мені фільм не сподобався. Нереально все виглядає. Зробили з тої Лілі пресвяту діву, хоча насправді в нашому житті такі Ліль море. І в реальному житті це жахливі створіння, співчуття до таких виникає після великих зусиль. Але ж кіно є кіно, в кіно вона може бути і ангелом.

Якщо вам хочеться постраждати за долю нещасної дівчинки зі складним життям, то рекомендую переглянути цей фільм. Депресняк на тиждень гарантую :wink:
ich
адміністрація

Повідомлення: 2227

Повідомлення rocker » Вів червня 14, 2005 3:59 pm

Мені фільм сподобався. І навпаки дуже реальним видався.

Віталік, що саме нереально? ти ж сам скакзав, що в нашому житті таких Ліль море, то чому ж нереально? І не обовязково вона повинна бути потворою. В реальному житті це трапляється з так званими простодушинками, які всім вірять і не думають, що їх може хтось підлим способом обманути. В Україні це дуже часто траплялось в середині 90-х.
rocker
кіно-експерт

Повідомлення: 778

Повідомлення ich » Вів червня 14, 2005 4:13 pm

Такі простодушки за місяць на вулиці стають жахливими стервами. А з такою маман я просто не вірю щоб Ліля виросла простодушкою.
ich
адміністрація

Повідомлення rocker » Вів червня 14, 2005 4:58 pm

їй все-таки 16, а не 20. Вона не цілком була простодушкою, вона в певний момент вірила в те, в що їй хотілося. Таке буває -- людину захарює все і вона хоче відчути якусь любов і опору.
rocker
кіно-експерт

Повідомлення: 778

Re: Lilya 4-Ever (Лиля навсегда)

Повідомлення foxjony » Вів червня 14, 2005 8:16 pm

Фільм дуже хороший і дуже реалістичний (актори навіть грати не вміють, тобто не грають а показують життя). Як то кажуть, зробили з того що було. Не всі повії бездушні стерви. Наприклад. Евіта Перон. Свята Евіта - так обожнював її бідний нород за нещадну війну з багачами і допомогу бідним, перша леді Аргентини. Все це в майбутньому. А в минулому? А в минулому Евіту використовували за кусок хліба.

http://www.peoples.ru/family/wife/peron/article.html - стаття про Евіту.

Бідну Лілю так само обманули, але вона не змогла цього пережити. :(

А те, що мама дрянь, а дочка хорошою може бути, то це я з реального життя приклад привести можу. Дочці 5 років, вона весела, красива, добра, з неймовірним інтелектом, ну просто ангел, а мама дура-дурою, алкашка, два раза розведжена. Життя буває різне.

ich написав:Мені фільм не сподобався... рекомендую переглянути...

Початок теми в стилі "аля Віталій" :). Як то кажуть (по Станіславському) - "Не вірю!" :roll:
Я, наприклад, те що мені не подобається ніколи не порекомендую переглянути.
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення ich » Вів червня 14, 2005 8:38 pm

я ж не казав що рекомендую всім
ich
адміністрація

Повідомлення koshenia » Пон червня 27, 2005 8:58 pm

В мене після фільму депресії не сталося, але фільм по мозку пройшовся доволі потужно. Не завжди якщо валяєшся в болоті і сам стаєш болотом, і не завжди ти змирюєшся з думкою, що твоє життя - це життя в болоті.
Але не проблема малолітньої проституції мене так зачепила, мені стало шкода покаліченого дитинства тих дітей, дитинства якого вони і не мали, як не будуть швидше за все мати і їхні діти. Мені шкода, бо нічого кращого вони в житті так і не побачать, а якщо побачать, то все одно жити нормальним життям не зможуть, їх цьому не навчили. Вони всі приречені, суспільством, батьками, своїм "я".
Можна звісно заперечити, що багато з них не прагне, щоб їх жаліли, вони вповні задоволені своїм існуванням, виховані законами виживання, вони пристосовані до таких умов і більше того черпають з того вигоду. Але інколи саме від усвідомлення цього стає якось непособі.
koshenia
кіно-експерт

Повідомлення: 401

Повідомлення Oksanka » Чет липня 14, 2005 9:25 am

якщо чесно - не хочу коментувати...
то чого я сюди полізла? А щоб власне це і сказати. Деякі речі не потребують коментарів. Історія цілком ймовірна і, думаю, взята з чийогось життя чи декількох життів, бо трапляються тікі Лілі, може не на кожному кроці, але трапляються. Тому і не хочу коментувати - це її життя, її реальність і її обставини в яких вона виросла, існувала і трохи жила, її боротьба, і її невдача або перемога, як з якої сторони глянути.

Рекомендую-нерекомендую, не доцільно тут говорити. Нового фільм нічого не показує, тільки усвідомлює, що буває
Oksanka
гість форуму

Повідомлення: 9

Re: Lilya 4-Ever (Лиля навсегда)

Повідомлення foxjony » П'ят липня 15, 2005 3:32 pm

foxjony написав:
ich написав:Мені фільм не сподобався... рекомендую переглянути...

Початок теми в стилі "аля Віталій" :). Як то кажуть (по Станіславському) - "Не вірю!" :roll:
Я, наприклад, те що мені не подобається ніколи не порекомендую переглянути.

Можливо я і помелявся. Мені фільм "Піаністка" не подобається, але там щось є, і я його всім тому рекомендую.
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yahoo [Bot] і 0 гостей