Комедії які варто подивитись

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Комедії які варто подивитись

Повідомлення ich » Вів вересня 28, 2004 12:03 am

Про комедії можна говорити багато або не говорити взагалі. Наразі у нас на форумі майже не обговорюють фільми цього жанру, а дарма. Пропоную в цій темі згадати які комедії вам подобаються і які ви радите дивитись іншим учасникам і гостям клубу.

Не забудьте сказати чому саме ці комедії вам сподобались, бо ми ж аргументуємо думки :-)
ich
адміністрація

Повідомлення: 2227

Повідомлення ich » Вів вересня 28, 2004 12:15 am

Комедия "Нечего терять" (Nothing To Lose)

Зображення

Тут грає два геніальних актора Тім Роббінс та Мартін Лоуренс. Фільм наповнений життевим теплом, легким безпантованим стебом і веселим настроєм. Безтурботний хепіенд у всіх стандартах голлівуду з вірою в щастя і вдачу. Рекомендую для підняття настрою і в сімейному колі.

Екслер про цей фільм
http://exler.ru/films/09-03-2000.htm

фільм є в клубі
ich
адміністрація

Повідомлення ich » Вів вересня 28, 2004 12:35 am

Комедия "Я, я сам и Айрин" (Me, Myself And Irene)

Зображення

Я знаю що багатьом "кривляння" Джіма Кері не подобаються і вони не можуть дивитись комедії з його участю. Я був нейтральним до цього актора (хоча фільм "Маска" мені сподобався) поки не подивився власне цю комедію "Я, я сам и Айрин". Саме після неї я зрозумів наскільки сильний і талановитий актор Джім Кері.

Екслер негативно критикує цей фільм
http://exler.ru/films/14-08-2000.htm
А я з ним не згідний. Фільм теплий, веселий і подорослому красивий.

ЗображенняЗображення

Це кіно про дві суперечливі особисточті в однй персоні - дорожному поліцаї, якого не поважав ніхто в його провінціальному містечку.

Як казала одна моя знайома
    Це ті комеді де смішно весь фільм.

ЗображенняЗображенняЗображення

Раджу для сімейного кола. Просто, смішно і не грузить.

фільм є в клубі
ich
адміністрація

Повідомлення Olena » Сер вересня 29, 2004 2:01 am

Хороших комедій є досить багато. Особисто мені завжди подобалися комедії, де акторами є тварини. Наприклад "Коти проти собак" або "101 далматинець". А один з найкращих фільмів у цьому жанрі, принаймні на мою думку, - це "Babe". Легкий для перегляду, добрий, ніжний, але в той же час не позбавлений підтексту, який моментами заставляє і задуматись. Фільм має свої особливі атмосферу та настрій, що, на мою скромну думку, і відрізняє хороший фільм від поганого.
Тут невелика стаття про комедію "Babe":
http://mega.km.ru/cinema/encyclop.asp?T ... EMA_ZF_763
Olena
гість форуму

Повідомлення: 16

Повідомлення foxjony » П'ят жовтня 01, 2004 12:13 am

"Морское приключение" - комедія супер! Змушує сміятися весь фільм. Сюжет: два друга відправляються у круїз приударити за дівчатами, але підлий тур-агент міняє їм квитки на пароплав у круїз з гоміками :)
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення Verica » Сер листопада 17, 2004 6:35 pm

комедія - цікавий жанр. Особливо коли вона сповнена тонким гумором, а не тупими американськими жартами і підстановками.
"You've got an e-mail" ( "Вам письмо" ) - легка комедія і мелодрама з неперевершеними акторами Мег Райан та Том Хенксом. Трошки гумору, трошки життєвих ситуацій, роздумів звичайних людей ... - фільм зовсім не грузить і після перегляду залишається відчуття легкості;).
Рекомендую.
Verica
гість форуму

Повідомлення: 32

Повідомлення Гість » Вів листопада 30, 2004 10:12 am

В клубі є ну дуууже кльова комедія - Out Cold:)))Взагалі-то не люблю американських "молодіжних" комедій як таких, що зав'язані на жартах про секс і гидотики, але цей це просто суперське виключення
Зображення
Зазвичай я більше люблю цинічні комедії: фільми Вуді Аллена, сучасні європейські(іспанські і французькі найчастіше) комедії, котрі є доволі специфічними - улюбленим є "Нет вестей от Бога" (Іспанія) - скоро принесу в клуб:)))Останній класний, що я бачила, був "Гудбай, Ленін!" (Німеччина) - його теж маю:)
Гість

Повідомлення Merlin » Вів листопада 30, 2004 1:10 pm

Якщо згадувати не классичні (читай фестивальні, філософські, тощо) комедії, а шукати перлини серед болота, себто брати голівудські "молодіжні" або "плоскі" комедії, варто мені здається згадати про стареньку вже стрічку 1996 року "Спустити Перископ" ("Down Periscope"). З одного боку -- так, тупа американська комедія. З іншого -- впевнений, що багато хто з вас її дивився. Відома. Дотепна. Непогана, хоч і з серії "тупих". ВідеоГід написав в рецензії: Чем-то она напоминает лучшие моменты "Полицейских академий". І я з цим повністю згоден.
Merlin
кіно-експерт

Повідомлення: 575

Повідомлення Гість » Вів листопада 30, 2004 1:13 pm

Згідна на всі 100, "Down Periscope" це ну дуже ржачна комедія:))))
Гість

Повідомлення Merlin » Вів листопада 30, 2004 2:45 pm

Доречі, дивно що тут не згадувалась "Поліцейська Академія"... Соррі, хоч Віталік (ich) і казав "Не забудьте сказати чому саме ці комедії вам сподобались, бо ми ж аргументуємо думки", не думаю що цей цикл треба коментувати. Так само, як і вищезгаданий "Down Periscope": тупа американська комедія, Зображення але, цитуючи Mandy, ну дуже ржачна комедія. Зображення
Merlin
кіно-експерт

Повідомлення batiar » Сер грудня 01, 2004 9:36 pm

Політ над гніздом зозулі
Я-Сем
Людина дощу
Видатний розум
Форест Гамп
Це все фільми про людей яких ми вважаємо не такими, іншими. Вони живутьв своєму світі, але це не завжди приносить їм користь. Драма... Але життя не може бути суцільною драмою і не все так погано як здається. Життя прекрасне.
І з’явився фільм про долю таких же людей, на мою думку один з кращих у своєму жанрі - комедія, дивлячись яку неможливо не засміятися.
„А як же Боб?” – ‘And what about Bob?’- Фільм про психічно хворого, єдиним другом якого є його „довбанутий” лікар, що взагалі не долюблює таких людей.

На мою думку про цей фільм докладно розказав Exler
http://www.exler.ru/films/20-09-2000.htm

Фільм – супер. Тільки на жаль з моїх знайомих ніхто його не бачив, і на Cd я ще його ніде не знайшов.
batiar

Повідомлення: 3

Повідомлення rocker » Чет грудня 02, 2004 10:44 am

Політ над гніздом зозулі
Я-Сем
Людина дощу
Видатний розум
Форест Гамп

Я чомусь ні над одним з цих фільмів не сміявся. Може в мене гумор неправильний???
rocker
кіно-експерт

Повідомлення: 778

Повідомлення Merlin » Чет грудня 02, 2004 4:43 pm

batiar написав:...
Видатний розум
...

А що це за фільм? Здогадуюсь, що можливо мається на увазі "A Beautiful Mind", проте я звик до перекладу назви як "Игры Разума".

batiar написав:...„А як же Боб?” ... ... на Cd я ще його ніде не знайшов.

Не знаю, чи є фільм в клубі, проте можу принести для бажаючих (або для поповнення клубного фонду) з власної колекції. Сам я його ще не встиг подивитись, тому прокоментувати не берусь.
Востаннє редагувалось Merlin в Чет грудня 02, 2004 5:02 pm, всього редагувалось 1 раз.
Merlin
кіно-експерт

Повідомлення Merlin » Чет грудня 02, 2004 5:01 pm

rocker написав:
Політ над гніздом зозулі
Я-Сем
Людина дощу
Видатний розум
Форест Гамп

Я чомусь ні над одним з цих фільмів не сміявся. Може в мене гумор неправильний???

Ці фільми взагалі не є комедіями, наскільки я розумію. Наприклад, за класифікацією ВидеоГид, жанри цих фільмів наступні:

Політ над гніздом зозулі - драма
Я-Сем - драма
Людина дощу - мелодрама
Видатний розум (якщо це A Beautiful Mind) - драма
Форест Гамп - драма

Проте, якщо уважніше прочитати пост від batiar-а, зрозуміло що до комедій і він ці стрічки не відносить. Це преамбула що веде до фрази "з’явився фільм про долю таких же людей, ... ... комедія ...". Я сам спочатку невірно зрозумів.
Merlin
кіно-експерт

Повідомлення Гість » Нед грудня 05, 2004 10:37 pm

Гудбай Ленін. Ну, не зовсім комедія... Фільм класний. Звичайно, сюжет викликає інколи сміх, але відоме нам авторитарне минуле, котре трансформоване у зав’язку сюжету, дещо викривляє усмішку в гримасу. Гумору тут дуже мало, а все більш іронії. Як можна сміятися з нещасних? Як можна сміятися з нещасних нас? Я можу дозволити собі, у цьому випадку, співчуття.
Гість

Далі

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot], Yahoo [Bot] і 0 гостей